Droom jij van je eigen Daisy’s Ijssalon?

Daisy’s Ice, Coffee & More is in 2009 gestart in Tiel, en uitgegroeid tot één van Gelderlands meest favoriete ijssalons. Daisy’s biedt ambachtelijk en dagvers bereid schepijs, in vele smaken, verse koffie- en theespecialiteiten, maar ook 100% vers fruit smoothies, en overheerlijke ice-coffee varianten. Wij zijn officieel lid van de NFV.

Daisy’s is een FULL (hard) franchise formule die de franchisenemer de gelegenheid geeft om zelf ijs te bereiden, volgens onze uitgebalanceerde “geheime” recepten, met de beste ingrediënten, in echte Italiaanse ijsmachines. Je kunt jouw ijs dus elke dag vers bereiden, precies wat je nodig hebt voor de maximale vers beleving. 

Daisy’s heeft reeds 10 jaar ervaring in het succesvol exploiteren van ijssalons. Wij bieden je door middel van franchise de kans om zelf een huiselijk concept te starten. Je wordt gedegen opgeleid en je krijgt advies op verschillende vlakken bij het opstarten van je eigen bedrijf.

John Buiting Daisy's Tiel

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste ondernemers, met een dosis doorzettingsvermogen, die passie hebben voor ijs , maar zeker voor GASTEN. Mensen die hard willen werken, en samen met een jong team medewerkers, een gezellige ijssalon willen exploiteren.

INTERESSE?

Stuur een mail naar:
info@daisys.nl

Daisy's is aangesloten bij Franchise+
Bubble wafel | Daisy's

You can be Daisy’s too!

Kom bij Daisy's werken

Solliciteer snel bij één van onze vestigingen en wie weet ben jij onze nieuwste Daisy's specialist!